Ontgrendel de Kracht van Samenwerking met SoviScore!

This post is also available in: Engels

Bij Sovicos geloven we in de onmisbare kracht van vrijwilligerswerk om onze vereniging te laten floreren. Vrijwilligers vormen het hart en de ziel van onze club, en hun inzet maakt het mogelijk om onze passie voor volleybal te delen en geweldige ervaringen te creëren. Om dit nog verder te versterken en onze vrijwilligers te waarderen, zijn we verheugd om SoviScore te introduceren: ons eigen Vrijwilligers Puntensysteem!

Waarom introduceren we SoviScore?

Het succes van onze vereniging hangt af van jullie, onze toegewijde leden. Als vrijwilligers nemen jullie verschillende taken op je, variërend van het bestuur en de commissies tot het geven van trainingen en coaching. Met SoviScore willen we jullie inzet waarderen en het vrijwilligerswerk bij Sovicos nog aantrekkelijker maken. Door een beloningssysteem te creëren, hopen we een extra stimulans te bieden voor iedereen om bij te dragen aan het succes van onze vereniging.

Hoe werkt SoviScore?

Bij SoviScore verdienen teams punten door verschillende vrijwilligerstaken op zich te nemen. We hebben een uitgebreide lijst van taken samengesteld, variërend van grotere bestuursfuncties tot periodieke functies en incidentele taken. Elk van deze taken heeft een bepaald aantal punten toegewezen gekregen op basis van de tijdsinvestering en verantwoordelijkheid. Als team kun je zelf kiezen welke taken je oppakt en hoe je de punten verdeelt.

De Spelregels

Bij SoviScore krijgt elk team punten voor elke voltooide vrijwilligerstaak volgens de volgende verdeling:

  • Grotere taken (zoals bestuursfuncties): 20 punten
  • Strategische functies (zoals commissies): 15 punten
  • Periodieke functies (zoals de organisatie van het scholentoernooi): 10 punten
  • Incidentele of lichtere taken (zoals het schrijven van een wedstrijdverslag): 5 punten

Reguliere taken, zoals het draaien van bardienst, een wedstrijd fluiten of tellen, zijn al onderdeel van de verantwoordelijkheden van elk team en vallen dus niet onder het puntensysteem.

Speel voor de Overwinning!

Het doel is simpel: verzamel zoveel mogelijk punten als team en ga voor die felbegeerde eerste plaats! Aan het einde van het seizoen ontvangen de top 3 teams fantastische prijzen als erkenning voor hun inzet en betrokkenheid bij de vereniging.

Vacatures voor Vrijwilligers

Naast het verdienen van punten met SoviScore, hebben we ook enkele openstaande vacatures waarbij je direct punten kunt scoren:

  • Voorzitter (20 punten)
  • Penningmeester (20 punten)
  • Nieuwe trainers en coaches (15 punten)

Het invullen van een van deze belangrijke functies helpt niet alleen onze vereniging vooruit, maar je ontvangt ook een passende vergoeding voor je inzet.

Met SoviScore hopen we dat vrijwilligerswerk bij Sovicos niet alleen belonend is, maar ook een bron van vreugde en saamhorigheid.

Wil je meer weten over SoviScore? Neem dan contact met op met Lieke via jeugdzaken@sovicos.nl of Milene via verenigingszaken@sovicos.nl