Talent van de maand – november

Het is weer tijd voor onze rubriek: ‘talent van de maand’, waarin we elke maand een jeugdlid nomineren.

En deze maand mag Lucinda van de mini’s zich ‘talent van de maand’ noemen. Gefeliciteerd lieve Lucinda.

En waarom? First of all, Lucinda is gewoon een super schattige, enthousiaste en gemotiveerde meid met grootse dromen. Maar ook omdat ze altijd aanwezig is, vrolijk en ontzettend leergierig. Ze vraagt altijd hoe ze het beter kan doen en luistert goed naar de trainer om daadwerkelijk te verbeteren. En dat verbeteren gaat hartstikke goed, volgens de trainer heeft ze nu al een hele goede pass techniek en dat wordt alleen maar beter.

Lucinda is pas 8 jaar maar al zo ontzettend enthousiast aan het spelen. Ze is 127cm en ze is gek op volleybal omdat het een teamsport is. Daarnaast vindt ze het leuk dat ze boven- en onderhands kan spelen met volleybal. Onderhands heeft wel haar voorkeur want later, als ze groot is, wil ze de beste libero van het land worden! Dat is nog eens een mooi streven.

Of ze dat in de kleuren van Sovicos doet? Hopelijk. Maar het liefst speelt ze in roze of turquoise, haar lievelingskleuren. Wellicht verkleurd ons libero shirt in de jaren en speelt Lucinda ooit in Dames 1 met een mooi turquoise libero shirt.

Leuk om je zo te leren kennen Lucinda. Heel veel plezier bij de mini’s en gefeliciteerd!