Milene van Arendonk | Redactie

Naam: Milene van Arendonk
Bijnaam: Mil, Milen
Geboorteplaats: Den Haag
Omschrijf jezelf in 3 woorden: Haags, avontuurlijk & fanatiek
Team: Dames 3

Wat is jouw taak als vrijwilliger bij Sovicos? 

Ik ben lid van de redactie en ben verantwoordelijk voor alle content, social media posts (Instagram & Facebook) en schiet regelmatig plaatjes voor Sovicos.

Hoelang ben je al vrijwilliger bij Sovicos?

Sinds de zomer van 2019.

Waarom ben je vrijwilliger bij Sovicos? 

Omdat ik vond dat Sovicos zich wel wat meer online mocht laten zien en ik het leuk vind om iets te doen voor de club. Het is een hartstikke leuke en gezellige club waar mooie mensen lid van zijn, dat wil ik graag online uitstralen d.m.v. blogs en posts op social media.

Foto: Frank Jansen

Wat brengt een lach op jouw gezicht?

Flauwe Haagse humor. Ik ga graag naar een Haagse koffietent om te luisteren naar slap Haags gelul en een bakkie pleuâh. 

Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?

Ik zou graag een keer een live optreden van Janis Joplin willen zien. Ook zou ik de allereerste mens op aarde willen ontmoeten en wil ik op reis met Alexine Tinne, Ryszard Kapuściński en Herodotos. Oh en natuurlijk King Arthur, de ridders van de ronde tafel én Merlin ontmoeten. En het lijkt me ook wel cool om rond te lopen tussen dinosaurussen. Dat wordt dus flink wat tijdreizen… 

Met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?

Pfoe lastig. Een kopje koffie met Eddie Vedder lijkt me wel tof. Mits hij een liedje zingt! Maar een koffietje met Angelina Jolie of een biertje met Johnny Depp sla ik ook niet over.

Van welke kleine dingen geniet jij het meest?

Ik kan altijd genieten van een glaasje Van Kleef. Verder hou ik van het gezoem van bijtjes (ben ooit imker geweest – helaas nu geen bijen meer), een kopje koffie in de ochtend en een (winter)zonnetje.

Waar mag ik je ‘s nachts voor wakker maken?

Boerenkool met Hema-worst en tiramisù, mag allebei tegelijkertijd 🙂

Wat heb je altijd al willen leren?

Gitaar spelen & Frans spreken.

Wat of wie inspireert jou?

Alexandrine (Alexine) Tinne. Ze was de eerste Nederlandse fotografe, Haags én de eerste Westerse vrouw die de Nijl afreisde en de Sahara doortrok. Vooral haar doorzettingsvermogen, vrijmoedigheid en interesse in andere culturen en mensen inspireert me.