Afgelopen vrijdag 25 maart is de 3e voorronde gespeeld door de jongens 15+.

Hoewel het mooie weer ons vrijdag eigenlijk naar buiten lokte stonden de jongens al ruim voor aanvang klaar om de sporthal in te komen.

Een vol programma met een poule van recreantenteams en een wedstrijdpoule. De wedstrijdteams speelden een hele competitie, steeds in wedstrijden van 14 minuten zonder wissel halverwege.

Er werd door enkele teams flink op los geslagen en het bleek een goede keuze om 2 poules te maken. Dat niveau bleek door de docenten goed ingeschat. In de kruisfinale bleek Lycee van Gogh toch te sterk voor Diamant 2 dat als overtuigend winnaar van de recreantenteams uit de bus kwam. Uitslag: 28-17 voor Lycee van Gogh.

Segbroek won misschien nog wel overtuigender de wedstrijdpoule – zonder één verliespunt! Zandvliet (2e) en Maris (3e)  gingen gelijk op. Mogelijk zit er volgende week meer in.

Alle wedstrijdteams, dus ook Eur.School of The Hague en Lycee van Gogh zien we volgende  week in de finale op 1 april. Tot ziens in de finale op 1 april of volgend jaar!

Klik op de overzichten om te vergroten

Uitslag Jongens 15+ (wedstrijd)

Alle teams zijn door naar de finale op 1 april. Lycee van Gogh won de kruisfinale van Diamant 2 (winnaar van de recreanten).

Uitslag Jongens 15+ (recreanten)

Helaas geen recreantenteam door naar de finale. Tot volgend jaar!