Weer punten voor H5

We gingen afgelopen zaterdag wat vroeger op pad, want wij zouden naar het  GROTE HEREN 1 kijken, dat voor ons tegen het altijd lastige Volevo 1 aantrad. De verwachtingen van onze Voorgangers werden niet ingelost. De ervaren spelers van mijn eigen team zetten hier en daar zelfs wat vraagtekens bij de oplossingen die werden gekozen in de moeilijke momenten. In ieder geval zij klaar, wij warming uppen. We waren daarmee nog geen 5 minuten krachtig en inspannend bezig, toen we erachter kwamen dat die vermaledijde maatregelen van Rutte c.s. ook precies om 18.00 uur ingingen. Niemand op de tribune aanwezig dus. Heel koel en kil allemaal.

We misten deze keer respectievelijk onze 

Moesten we het toch zomaar met zeven proberen. Gelukkig was Ton op tijd terug van het Bacchusdruiven zoeken en …….proberen. We hadden op harde en volhoudende tegenstand gerekend, maar dat viel gelukkig allemaal mee. Wij weten het aan het ontbreken van publiek, want ja, we hadden natuurlijk de primeur; na 18.00 geen publiek meer op de tribune. We probeerden er een snelle pot van te maken in de hoop dat we na de game nog aan het sap konden. Dat lukte van geen kanten. Ten eerste waren we na 8ten klaar, maar toen bleek de lokale biertenthouder zijn kot om 18.00 uur al had gesloten. Tijdens de wedstrijd moesten we al onze inspiratie uit onszelf laten komen. Dat lukte met uitzondering van de 2e set heel erg goed. Zij vonden elkaars optreden ongeveer elke rally voor verbetering vatbaar, terwijl wij de nodige tussenpozen inbouwden. Bovendien verloochende echt talent zich ook nu weer niet. Het team speelde gedegen. Harry hield het niveau van vorige week vast, Gawein was meer dan degelijk en dat gold ook voor Theo. René moest wat bekomen van al zijn Sinterklaasavonturen eerder op de dag (iets met een rugzakje, dubbeldekker, reserveshirt, geconfisqueerde auto enz.). Ton koos – soms daartoe aangemoedigd – voor de harde aanval en zelfs Robbie was dreigend hoewel hij er maar 2 punten in stond. Blijft over de absolute uitblinker van vandaag en dus de prijswinnaar van de Gâhwe Cactus deze week natuurlijk FIROZ.

Hij was overal, passte alsof uitkomend in het Nederlandse team, smashte dodelijk en zijn servicebeurten zorgden bij ons voor kippenvel en bij de tegenstander voor jankerige taferelen. Dus een 3-1 winstpartij.

Wij blij, douchen en vroeg thuis bij moeder de vrouw of waar dan ook.

12 NOVEMBER VOOR FIROZ

Kuitenbijtertje