Heren 5, maar nu thuis, tegen Punch 10

Is er in ons team sprake van licht dementerende Jong Volwassenen? Je zou het je kunnen afvragen. Immers, was het in het verleden ene Ton v.d. Heuvel oud teamgenoot, die van alles vergat,ook deze week was het nu de beurt aan Jelmer om zijn schoenen te vergeten. Anderen in ons team deden hem dat voor. Gelukkig was hij wel weer op tijd aanwezig. Niettemin was zijn basisplaats in de 1e set al vergeven. Vergeven/vergeten het maakt niet uit want die eerste set was er toch alleen maar voor de statistiek en om warm te spelen. 

In de 2e set in een gewijzigde opstelling kreeg het team weer de geest en liepen we met rasse schreden uit. Toen het dreigde wat broddelwerk te worden, bracht een wisseling van spellies wat meer rust en was setwinst het resultaat. Datzelfde beeld in de 3e set . Wat een ongelooflijke weelde zeg, 2-1 voor. Zouden onze schoentjes die weelde kunnen dragen, was de vraag. Het antwoord werd al snel gegeven, nee dus. Wij helden oogden vermoeid. Zou dat te maken kunnen hebben met een nog niet optimale conditie van ons groepje ? Tipje voor de trainer misschien. 

Hoe dan ook, we waagden ons aan een nieuwe ervaring dit seizoen namelijk het spelen van een 5e set. Je hebt in zo’n set, wie heeft die ervaring niet, naast een volle inzet ook een portie geluk nodig. Dat was ons helaas niet gegeven maar we deden ons uiterste best. Net niet voldoende voor een overwinning. Met een lichtelijke teleurstelling over het verlies stortten we ons op allerlei (voor een deel van ons nieuwe) taken zoals fluiten, tellen en barren. 

Het liet de ouderen van ons team nauwelijks gelegenheid om langer te vertoeven in de kringen van enthousiaste oud teamleden die de gelegenheid hadden genomen om ons deze keer aan te moedigen. Dit uiteraard naast ons vaste supportersduo Bart en Wibbie. 

Overigens moesten we het ook deze week doen zonder Andre en René. 

Volgende pot: 18 november uit tegen Kalinko 7. Kunnen we hebben, zeg ik optimistisch. 

Kuitenbijterje

Uitslag: 2-3 (6-25 / 25-22 / 25-21 / 13-25 / 12-15)