*Data en activiteiten onder voorbehoud

Het scholentoernooi

Op 10 maart is het scholentoernooi weer begonnen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Bestuursvergaderingen

Op de volgende data zijn de Bestuursvergaderingen gepland: 20 april, 1 juni en 13 juli. Mocht je wat willen inbrengen, stuur een mail naar het bestuur.

Sportmassage-avonden

Onze sportmasseurs Dick en Roland komen het nieuwe seizoen weer fijn onze spieren los maken! Op de volgende woensdagavonden zijn ze er weer: 12 april en 10 mei.

Pubquiz Night

23 maart is het zover: de eerste Sovi-Pubquiz van het seizoen! Er hebben zich binnen no-time 10 quizteams aangemeld. We hebben er zin in.

Eindfeest!!

Op 14 april is het tijd voor het EINDFEEST!!! Info en exacte datum volgt, maar houdt rekening met een knaller van een feestje zoals we dat bij Sovicos kennen!

Bossabal

Geen wedstrijden meer betekent niet gelijk ook geen activiteiten meer. De AC van dit seizoen is er lekker druk mee en dus ergens in mei (datum volgt, net als meer info) zullen we Bossabal organiseren. Wat is het precies? Horen we je denken… Bossaball is voetbal, volleybal en turnen op een opblaasbaar speelveld met trampolines! Wie wil dat niet? 

Heb jij nog een supergoed idee voor een activiteit? Laat het ons dan weten via ac@sovicos.nl!

Let op! Alle data zijn altijd onder voorbehoud van mogelijke restricties vanuit de overheid of de verhuurder van de betreffende locatie. Wanneer een datum wijzigt, communiceren we dat via de bekende kanalen.