Sportmassages

Iedere maand staat er een masseur voor ons klaar om je beenspieren of je rug eens even lekker los te masseren! Ook als je ergens last van hebt kun je dit bij de masseur aangeven. Klik hier voor meer informatie over de sportmassages!

Sovicos SuperFriday

Eens in de zoveel tijd komt het voor; Dames 1 en Heren 1 spelen allebei een thuiswedstrijd in Sporthal Steenwijklaan. Deze vrijdagavonden zijn omgedoopt tot de Sovicos SuperFriday is dan ook de ideale mogelijkheid om beide hoogstspelende teams van Sovicos is actie te zien! Bekijk op de kalender wanneer de eerstvolgende Sovicos SuperFriday is en zorg dat je erbij bent!

Spelletjesavond

Op zaterdag 7 maart staat er weer een oergezellige spelletjesavond op de kalender! Nodig je teamgenoten, vrienden en vriendinnen uit voor de gezelligste avond van je leven, ruime keuze in spelletjes, van rummikub tot twister, van beerpong tot lekker puzzelen. Je kan het zo gek niet bedenken. Let the game begin!

Binnenkort meer info over het aanmelden…

Volleybal Scholen League 2020

Op 13, 20, 27 maart & 3 april 2020 organiseert Sovicos Volleybal i.s.m. de gemeente Den Haag de 11editie van de Sovicos Volleybal Scholen League. Een volleybaltoernooi voor diverse jeugdteams van verschillende VO scholen.

Wil je meer weten over dit toernooi, kijk dan op https://sovicos.nl/sovicos-volleybal-scholen-league-2020/

Eindfeest

Hoe beter sluit je een seizoen af dan met een feestje?! Op vrijdag 17 april staat de laatste thuisspeeldag in de Steenwijklaan op het programma en na afloop van de wedstrijden wordt de kleine kantine omgetoverd tot een waar danswalhalla. Binnenkort meer info over het thema!

Jubileum Weekend

Je hebt het vast al meerdere keren voorbij zien komen of ervan gehoord. Op 5, 6 en 7 juni 2020 staat het Sovicos Jubileumweekend op de kalender! Een weekend vol plezier, leuke activiteiten, gave spelletjes en gezellige avonden. Dit mag je niet missen! Klik hier voor meer informatie.

Hajraa

Hajraa is het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa! Het weekend van 12, 13 en 14 juni 2020 staat volledig in het teken van volleybal, feesten en kamperen. Locatie: TU Eindhoven. Ga voor meer informatie naar de website van Hajraa: https://buto.hajraa.nl/