*Data en activiteiten onder voorbehoud van eventuele restricties vanuit de overheid.

Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 24 september is het weer zover! De Algemene Ledenvergadering! Na een lange periode met weinig inkomsten zijn we blij dat we meer mogen volleyballen, maar we hebben jullie input nodig om de toekomst van Sovicos veilig te stellen! Is een contributieverhoging een optie? Geef je mening tijdens de ALV! Klik hier om je aan te melden.

Let op: Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering is verplicht!

Week van de scheidsrechter

Van vrijdag 2 t/m zondag 11 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’. Na een lange coronaperiode van ‘stilzitten’, staan onze scheidsrechters weer te popelen om de bok te bestijgen. Zij maken de wedstrijden voor alle verenigingen weer mogelijk. Het is de hoogste tijd om ze te vertellen hoe belangrijk zij voor ons zijn. 

Basisscholen toernooi

Op 25 november gaan we weer het vertrouwde Basisscholen toernooi organiseren. Houd de berichtgeving in de gaten!

Black Light toernooi

Het nieuwe jaar 2021 gaan we op 8 januari weer goed beginnen met ons traditionele Black Light toernooi. Binnenkort meer!

Proeverij bij Van Kleef

Op 19 februari staat een heuse proeverij bij Van Kleef op de agenda! Binnenkort meer info!

Sovicos Game Night

Leer je teamgenoten (nog) beter kennen tijdens de enige echte Sovicos Game Night op 18 maart! Neem je eigen spelletje mee of join een van de andere spellen en wordt de nieuwe game-master van Sovicos! Binnenkort meer info!

Middelbare Scholentoernooi

Op 5, 12, 19 en 26 maart staat het Middelbare Scholentoernooi weer op de agenda. Net als de afgelopen jaren is Sovicos gastheer van hét volleybalspektakel onder middelbare scholieren. En jij kan komen helpen! Binnenkort meer informatie!

Eindfeest

Het seizoen kan natuurlijk niet worden afgesloten zonder een Eindfeest te organiseren. Deze staat (voorlopig) gepland op 16 april 2021. Binnenkort meer info!

Hajraa

Wat ook zeker niet mag ontbreken op de kalender is Hajraa! Het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa staat in 2021 gepland op 11, 12 en 13 juni. Sovicos is natuurlijk van de partij dus overtuig je teamgenoten en meld je aan! Binnenkort meer info!

Heb jij nog een supergoed idee voor een (coronaproof) activiteit? Laat het ons dan weten via ac@sovicos.nl!