Je bent van harte welkom bij Sovicos!  

Stap 1

Vul het JOIN formulier in. Vervolgens zal de TC / JeugdTC contact opnemen om je uit te nodigen voor een 3-tal vrijblijvende trainingsessies. N.a.v. de informatie en de gevolgde trainingsessies zal de TC / JeugdTC met een voorstel komen qua teamindeling.

Stap 2

Mocht je hierna lid willen worden dan ontvang je op de training een aanmeldingsformulier, of je kan hier het Aanmeldingsformulier (Application form) downloaden.
Vul dit formulier in en lever het origineel getekende formulier in bij je (jeugd)TC-contact of stuur het naar ledenadmin@sovicos.nl

Een aanmelding is voor onbepaalde tijd; dit geldt voor minimaal het hele seizoen en loopt automatisch door in het volgende seizoen.

Het is mij bekend dat als ik mij opgeef voor competitie, ik beschikbaar ben voor wedstrijden.

Mocht je al lid zijn maar nog niet per incasso betalen en zou je dat wel willen, dan kan je hier het incasso-machtigingsformulier downloaden. Dit formulier kan je mailen naar penningmeester@sovicos.nl

Het huishoudelijk reglement en Statuten waar naar verwezen wordt op het aanmeldingsformulier, zijn hier te vinden. Lees deze goed door. Voor nieuwe leden is er ook een lijstje met huisregels gemaakt, ook hier geldt het advies deze goed door te nemen.

Sovicos verwerkt alle persoonsgegevens conform het privacybeleid.

Spelerskaart/Pasfoto

Als je eerder lid bent geweest van een volleybalvereniging moet je er zelf voor zorgen dat je in het bezit komt van je spelerskaart (bij de vorige vereniging). Mocht dit om een of andere reden niet lukken dan kunnen wij een nieuwe spelerskaart aanvragen bij de NeVoBo. De kosten hiervan (€ 5,-) kunnen wij aan je doorberekenen.
Je moet er ook voor zorgen dat je een digitale pasfoto inlevert; ook als je geen recente spelerskaart hebt. 
De pasfoto moet voldoen aan de volgende eisen:

a. Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn
b. Van voren genomen (oriëntatie portret)
c. Ogen goed zichtbaar
d. Kleurenfoto
e. Uitsluitend een JPEG bestand is toegestaan
f. Resolutie 600×800 pixels
g. Verhouding 3×4
h. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb Deze foto moet je sturen naar ledenadmin@sovicos.nl