Als je op deze pagina bent belandt, dan heb je interesse om lid te worden van de gezelligste vereniging van Den Haag, Sovicos! Je bent van harte welkom. De aanmeldingsprocedure is heel simpel en bestaat uit 3 stappen: aanmelden, proeftrainen en inschrijven. Zien we je binnenkort in de sporthal?

Stap 1 : Aanmelden

Vul het JOIN formulier in om je aan te melden voor twee gratis try-out trainingen. Vervolgens zal de (Jeugd) Technische Commissie contact opnemen om je uit te nodigen voor de eerste van twee try-out trainingen. Dit formulier geeft de TC/JeugdTC een goede eerste indicatie van jouw volleybalniveau en gaat op zoek naar een geschikte trainingsgroep op jouw niveau.

Stap 2: Proeftrainen

Neem deel aan de twee try-out trainingen. N.a.v. de informatie en de gevolgde trainingsessies zal de TC / JeugdTC met een voorstel komen qua teamindeling. Heb je vragen, dan kun je altijd een TC-lid aanspreken in de sporthal.

Stap 3: Inschrijven

Heb je jouw keuze gemaakt en wil je je definitief inschrijven als lid van Sovicos? Neem dan contact op met de TC/JeugdTC om het digitale inschrijfformulier in te vullen. Via de URL-link die je van de TC/JeugdTC ontvangt kun je in een paar stappen het inschrijfformulier invullen.

Vervolgens krijg je het formulier als PDF-bestand in je mailbox. Print deze uit, zet jouw handtekening waar dit wordt gevraagd en lever hem ondertekend in bij de TC/JeugdTC. Zij controleren het formulier op compleetheid en bij akkoord zorgen zij ervoor dat de Ledenadministratie jou inschrijft als lid van Sovicos!

LET OP! Een lidmaatschap bij Sovicos is voor onbepaalde tijd; dit geldt voor minimaal het hele seizoen en loopt automatisch door in het volgende seizoen. Uiterste opzegdatum is 1 juni en kan alleen via ledenadmin@sovicos.nl

Ga voor meer informatie over volleyballen bij Sovicos naar deze informatiepagina.

Overige informatie

Incasso-machtigingsformulier invullen

Tijdens het inschrijven kun je ervoor kiezen om de contributie per automatische incasso te betalen. Dan krijg je korting op het totaalbedrag. Mocht je al lid zijn maar nog niet per incasso betalen en zou je dat wel willen (en korting krijgen), dan kan je hier het incasso-machtigingsformulier downloaden. Dit formulier kan je mailen naar penningmeester@sovicos.nl

Het huishoudelijk reglement en Statuten waar naar verwezen wordt op het aanmeldingsformulier, zijn hier te vinden. Lees deze goed door. Voor nieuwe leden is er ook een lijstje met huisregels gemaakt, ook hier geldt het advies deze goed door te nemen.

Sovicos verwerkt alle persoonsgegevens conform het privacybeleid.

Spelerskaart/Pasfoto

Per seizoen 2022/2023 hanteert de Nevobo digitale spelerskaarten binnen het DWF. Of je nu eerder lid bent geweest van een volleybalvereniging of niet, lever altijd een recente (digitale) foto aan bij je inschrijving. De digitale foto moet voldoen aan de volgende eisen:

a. Het dient een actuele, goed lijkende foto te zijn (hoeft geen officiële pasfoto te zijn)
b. Van voren genomen (oriëntatie portret) met alleen jou erop
c. Ogen goed zichtbaar
d. Kleurenfoto
e. Uitsluitend een JPEG of PNG bestand is toegestaan
f. Voldoende contrast
g. Geen zijaanzichten, zonnebrillen, petjes, etc.

Jouw digitale foto lever je aan tijdens het inschrijven. Ben je al lid en wil je een adres en/of fotowijziging doorgeven? Ga dan naar deze pagina.