Nieuws

Jongerenstadslab

Op dinsdag 4 februari organiseert het Bureau Ooievaarspas een Jongerenstadslab waarbij met jongeren in de leeftijd van 15 tot 23 jaar in gesprek wordt gegaan over de Ooievaarspas. Via een ‘Serious Game’ gaan de jongeren

Nieuws

Sovicos SuperFriday!

Januari 2020 staat in het teken van de Sovicos SuperFriday! Tijdens de SuperFriday spelen zowel Dames 1 als Heren 1 thuis in de Steenwijklaan en dat maken we deze maand maar liefst twee keer mee! Dat mag je niet missen!

Dames 3

Op naar de buren!

Over Rijswijk kun je zeggen wat je wilt, maar ze hebben in ieder geval wel leukere buren dan wij 😉 Of het gras er groener is lees je in ons wedstrijdverslag.

Nieuws

Korting op je Beachvolleybalreis naar Spanje!

Ben je gek op beachvolleybal? Dan hebben we iets aantrekkelijks voor je! Barefoot Beachcamps organiseert sinds 2014 compleet verzorgde beachvolleybalvakanties naar de mooiste stranden in Europa. Dit jaar zijn ze weer te gast op Sunsation Beach in Spanje! Sovicos-leden die hier interesse in hebben profiteren van 25 euro korting op de reis naar Playa de Gandia!

Interview

Maak kennis met… Vincent!

Sovicos kent vele onmisbare vrijwilligers: leden die zich keihard inzetten voor onze mooie Haagse club. Op 1 juni bestaan we al 70 jaar! Om elkaar wat beter te leren kennen gaan we iedere maand op bezoek bij onze vrijwilligers voor een praatje. Vandaag kom je nóg meer te weten over… Vincent!

Nieuws

Onze vrijwilligers uitgelicht

Ben jij ook zo benieuwd wie onze vrijwilligers zijn en wat zij allemaal doen? Kijk dan snel op www.sovicos.nl/onze-vrijwilligers-uitgelicht. Er komen steeds nieuwe interviews bij, dus kijk regelmatig op deze pagina.