Nieuws

Geen trainingen en wedstrijden

Zoals inmiddels bekend heeft het kabinet besloten m.i.v. 28 november de regels rondom binnensporten aan te passen om zo de besmettingen weer omlaag te krijgen. Dit betekent dat alle trainingen en wedstrijden (voor zaal en beach) onmiddellijke stoppen.

Nieuws

Weer punten voor H5

We gingen afgelopen zaterdag wat vroeger op pad, want wij zouden naar het  GROTE HEREN 1 kijken, dat voor ons tegen het altijd lastige Volevo 1 aantrad. De verwachtingen van onze Voorgangers werden niet ingelost.

Nieuws

Gezocht: Scanners voor de vrijdagavond

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers om op de vrijdagavond de QR-codes te scannen van alle spelers en bezoekers. Zonder scan, geen toegang en dus geen wedstrijden. Laten we het met zijn allen niet zover komen en de schouders eronder zetten. Meld je aan!

Dames 5

Dames 5 op naar pole position

Door weer en wind kwamen we aan in de fluit in Leidschendam om een potje te spelen tegen Volevo Dames10. Klaar om de frustratie van die regenbui waar we net door heen gefietst zijn om te zetten in een knalwedstrijd. Onze geblesseerde middenspeelster Sanne is er om ons te coachen dus dat belooft veel goeds.