Interview

Maak kennis met… Laurien!

Sovicos kent vele onmisbare vrijwilligers: leden die zich keihard inzetten voor onze mooie Haagse club. Volgend jaar bestaan we al 70 jaar! Om elkaar wat beter te leren kennen gaan we het komende jaar op bezoek bij onze vrijwilligers voor een praatje. Vandaag maak je kennis met Laurien!

Nieuws

Algemene Leden Vergadering

Elk jaar organiseert het bestuur de Algemene Leden Vergadering (ALV). Dit jaar is deze op donderdag 26 september en is elk lid uitgenodigd om te komen. De vergadering start om 20:00 in de kleine kantine van de sporthal aan de Steenwijklaan 16 in Den Haag.

Interview

Maak kennis met… Jan!

Sovicos kent vele onmisbare vrijwilligers: leden die zich keihard inzetten voor onze mooie Haagse club. Volgend jaar bestaan we al 70 jaar! Om elkaar wat beter te leren kennen gaan we het komende jaar op bezoek bij onze vrijwilligers voor een praatje. Vandaag maak je kennis met Jan!

Nieuws

Jubeljournaal #1

1 juni 1950 – 1 juni 2020
Jawel….. Op 1 juni volgend jaar bestaat de club 70 jaar. En als je Sovicos een heel klein beetje kent, dan weet je, dat we ook ons 14e lustrum ergens in het land gaan vieren.

Nieuws

Vacature Voorzitter

Heb jij tijd (4-6 uur per week) en zin om samen met de andere bestuursleden de vereniging aan te sturen? Wil je ook een VIP-plaats bij een volleybalinterland en de officiële voorzittershamer vast kunnen houden?

Nieuws

Laatste fase vernieuwing mailsysteem afgerond

De afgelopen weken is er hard gewerkt om het nieuwe mailsysteem, dat via Microsoft Office 365 zal gaan, in te richten. Vandaag kon het nieuwe mailsysteem in gebruik worden genomen, waarmee we volledig kunnen overschakelen van Google Gmail naar Microsoft Outlook.