Heeft u interesse om sponsor te worden van onze actieve en betrokken vereniging? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Hier vindt u alle informatie en mogelijkheden om uw bedrijf bij Sovicos in de schijnwerpers te zetten, naamsbekendheid op te doen en extra klanten te werven. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via sponsoring@sovicos.nl en dan helpen we u graag verder!

Nieuw vanaf zomer 2023: Boardingsponsoring Sovicos Beach

Uw Reclame in de Schijnwerpers! 

Sovicos Beach is helemaal vernieuwd! Sinds de zomer van 2022 is Sovicos de hoofdhuurder van het Beachcourt aan de Steenwijklaan. Dit veelzijdige beachcourt, dat al sinds 2010 wordt gebruikt voor diverse beachsporten zoals beachvolleybal, beachsoccer en beachkorfbal, is nu volledig omgetoverd tot een unieke beachvolleybal-only locatie, dankzij onze samenwerking met de gemeente Den Haag. 

Met trots kunnen we zeggen dat we het court hebben voorzien van nieuw en schoon zand, vaste velden, balafvangnetten en een gloednieuwe waterdichte berging. Sovicos is klaar om de komende jaren volop beachvolleybal aan te bieden aan onze meer dan 300 leden. Het Beachcourt bevindt zich pal naast Sporthal Steenwijklaan waar we gedurende de wintermaanden onze indoor zaaltrainingen en competitiewedstrijden organiseren. Daarnaast is het court ook vlakbij Sportcampus Zuiderpark, waar zowel indoor zaal- als beachvolleybaltrainingen worden gegeven tijdens de winterperiode.  

En nu komt u in beeld! Als boardingsponsor kunt u uw bedrijf of advertentie promoten op een of een aantal van onze 26 reclameplaten langs de velden van Sovicos Beach. Dit is de perfecte locatie om uw bereik te vergroten en nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Aarzel niet langer en ontdek hieronder de mogelijkheden die wij bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw reclame zichtbaar voor alle beachvolleyballiefhebbers! 

We kijken er naar uit om samen met u een succesvolle samenwerking aan te gaan. 

Bekijk hieronder alle mogelijkheden om boardingsponsor te worden van Sovicos Beach: