Het Beachvolleybal Spektakel in Rotterdam

Na het succesvolle WK zaalvolleybal voor dames in 2022 staat er een nieuw en groots volleybalfeest voor de deur. Van 5 tot 10 september verzamelen de beste beachvolleyballers ter wereld zich in Rotterdam om te strijden om de felbegeerde kroon. En we hebben goed nieuws voor jou en je teamgenoten – jullie zijn van harte uitgenodigd om dit spektakel mee te maken!

Waarschijnlijk heb je al gehoord van Queen & King of the Court, dé nieuwe en opwindende variant van beachvolleybal. Hier nemen vijf teams het tegen elkaar op, maar teams kunnen alleen aan één kant punten scoren. Het spel vindt plaats in een race tegen de klok, en dit alles gebeurt in een bruisend stadion waar de DJ en MC er alles aan doen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel spelers als publiek.

Klinkt dit als iets wat je niet wilt missen? Bekijk dan deze video om een voorproefje te krijgen van de actie en sfeer: Queen & King of the Court YouTube.

Dit jaar, tussen 5 en 10 september, zal het grootste Queen & King of the Court toernooi ooit plaatsvinden in Rotterdam: de BetCity Royal Championship Queen & King of the Court. En het beste deel? Als Sovicos-lid kun je met korting naar dit geweldige evenement!

Korting voor alle Sovicos leden

Gebruik de code SOVICOS10 bij het kopen van je tickets en geniet van de actie, spanning en geweldige sfeer die dit toernooi te bieden heeft. En het wordt nog beter: voor elk ticket dat met deze code wordt gekocht, ontvangt onze vereniging een kickback van 10% voor de clubkas.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om de beste beachvolleyballers ter wereld aan het werk te zien, de opwinding te voelen en tegelijkertijd je favoriete vereniging te ondersteunen. Koop nu je kaartjes met korting en maak je klaar voor een onvergetelijke volleybalervaring!

Tot ziens op het zand van het BetCity Royal Championship Queen & King of the Court toernooi in Rotterdam!