Nieuwe vrijwilligers in the spotlight!

Het is met veel enthousiasme dat we vandaag ons geweldige team van nieuwe vrijwilligers willen verwelkomen bij Sovicos! Deze bevlogen individuen hebben zich aangemeld om vol overgave ingezet te worden om onze vereniging naar een hoger niveau te tillen. Laten we ze even kort aan je voorstellen!

Martijn – Scheidsrechtercoördinator: Martijn speelt pas een jaartje bij Sovicos, hij speelt überhaupt pas een jaar volleybal maar helpt nu al een handje mee. Hij gaat zich namelijk vanaf dit seizoen inzetten om ervoor te zorgen dat we altijd kunnen rekenen op scheidsrechters bij de wedstrijden. En dat is best belangrijk!

Lindy en Jesper – Technisch Commissieleden: Lindy en Jesper zijn, samen met Vincent L. & Vincent S., sinds dit seizoen de drijvende krachten achter de technische aspecten van onze vereniging. Ze nemen dus het stokje van Brenda en Iris over. Ze werken hard aan het verbeteren van de trainingen, het plaatsen van de juiste spelers in de juiste teams en het zorgen voor de optimale ontwikkeling van onze spelers.

Maura – Wedstrijdsecretaris: Maura is de onmisbare schakel die ervoor gaat zorgen dat onze wedstrijden soepel verlopen. Met haar organisatietalent en toewijding gaat ze zorgen voor de perfecte planning en coördinatie.

Paulien – Inhuur coördinator: Paulien gaat de verantwoordelijkheid voor de inhuurcoördinatie op zich nemen en zal ervoor zorgen dat de zalen gehuurd zijn voor onze wedstrijden en trainingen. En natuurlijk ook tijdens verenigingsactiviteiten zoals het blacklighttoernooi of de beachvolleybaltoernooien.

Brenda en Vincent Sikkes – Vertrouwenspersonen: Brenda en Vincent s. staan altijd klaar om een luisterend oor te bieden en te zorgen voor een veilige omgeving binnen onze vereniging. Hun betrokkenheid en empathie maken hen de perfecte vertrouwenspersonen.

Milene – Bestuurslid Verenigingszaken: Milene zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van allerlei zaken, zoals; het zorgen dat we altijd bier en snacks hebben in de bar, binnen onze vereniging. Onder haar vallen o.a. de activiteitencommissie & verenigingscommissie (hieronder vallen; scheidsrechter coördinator, wedstrijdsecretaris, inhuur coördinator & bardiensten coördinator).

Sierd en Merel – Activiteitencommissieleden: Sierd en Merel zijn, samen met Ilse & Anouk M, de creatieve breinen achter onze geweldige activiteiten. Ze zorgen ervoor dat onze leden naast het volleybal ook kunnen genieten van leuke en gezellige evenementen.

Allen ontzettende bedankt voor het oppakken van taken!
We maken er samen een super sportief, gezellig en tof seizoen 2023/2024 van!

Elke zondag stellen onze nieuwe vrijwilligers zich voor op onze sociale media, dus houd die in de gaten om ze beter te leren kennen! Volg ons op Instagram!

Steek ook je handen uit de mouwen!

Maar we zijn nog niet compleet! We zijn nog steeds op zoek naar gepassioneerde individuen om de vereniging te versterken. Ben jij de volgende die onze vereniging komt verrijken?

  • Trainers voor jeugd- en seniorenteams: Heb je ervaring met het trainen van volleybalteams of wil je jouw kennis delen? Sluit je dan bij ons aan en help onze spelers hun vaardigheden te verbeteren.
  • Voorzitter: We zoeken een inspirerende leider die ons bestuur kan aansturen en de visie van Sovicos naar buiten kan brengen. Als voorzitter geef je richting aan de vereniging en zorg je voor een hechte gemeenschap.
  • Redactielid: Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven? Als redactielid kun je jouw talent inzetten om onze nieuwsbrief en sociale media te vullen met boeiende content.
  • Sponsor Commissielid: We zijn op zoek naar iemand met flair en overtuigingskracht om ons te helpen bij het aantrekken van sponsors. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze vereniging blijft groeien en bloeien.
  • En nog meer, op onze vacature pagina zie je waar we nog wat handjes kunnen gebruiken. Let op; de meeste taken kan je ook heel makkelijk samen met je teamgenoot uitvoeren!

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische vrijwilligersteam en bijdragen aan de groei en het succes van de vereniging? Neem dan contact met ons op via bestuur@sovicos.nl. Samen bouwen we aan geweldige volleybalmomenten!