Nu Live Volleybalscores met de Mijn Volleybal App!

Stel je voor: je zit gezellig op de bank, maar in plaats van passief te wachten op VolleyVrijdag updates, duik je actief in de wereld van live volleybalscores met de Mijn Volleybal app! Het brengt je dichter bij de actie, geeft je een directe kijk op het veld, en laat je meeleven met elke set alsof je er zelf bij bent.

Hoe volg je een wedstrijd op afstand?

Het is niet alleen een app; het is jouw ticket naar de spanning van de wedstrijd. Met een paar eenvoudige stappen kun je de scores volgen, zonder het comfort van je bank te verlaten.

Hoe Doe Je Dat?

  1. Inloggen op het DWF: Maak verbinding via https://dwf.nevobo.nl met jouw Nevobo-account.
  2. Kies Jouw Wedstrijd: Ontdek de live scores door naar ‘Wedstrijden’ te gaan en je gewenste match te selecteren.
  3. Nadat de scheidsrechter alle spelers en officials heeft geaccordeerd, kan de teller de wedstrijd starten door op de knop ‘Wedstrijd starten’ te klikken. Bevestig dit door op het scherm dat daarna verschijnt op de knop ‘Wedstrijd starten’ te drukken.

Ga jij tellen bij een wedstrijd? Hou dan live de score bij!

Wedstrijden kunnen uiteraard alleen maar gevolgd worden als de tellers de scores live bijhouden. Dit kan gemakkelijk via je mobiel.

Optie 1: Actieve Live Scorekeeping

Leg de opstelling van beide teams vast in het DWF en klik op de Button ‘Start set 1’. Geef vervolgens aan welk team begint met serveren. Om punten toe te kennen, druk je op de linker of rechter ‘+’ knop, afhankelijk van welk team scoort. Na het einde van de set verschijnt de knop ‘Bevestigen en naar set 2’. Klik hierop en herhaal deze stappen tot het einde van de wedstrijd. 

Optie 2: Setstand invoeren na afloop van elke set 

Voor degenen die de spanning willen bewaren tot na elke set, is er de mogelijkheid om de setstand in te voeren na het einde van elke set. Zodra je op ‘Wedstrijd starten’ hebt geklikt, leun achterover tot de set zijn climax bereikt. Geen noodzaak om de opstelling in te voeren in het DWF. Druk na de set op de knop ‘Resultaat set 1 invoeren’, vul de uitslag van de eerste set in en bevestig met een klik. Herhaal dit ritueel tot de laatste set zijn ontknoping kent.

Waarom Is Dit Zo Geweldig?

Het bijhouden van live scores voegt een nieuwe laag van betrokkenheid toe aan jouw volleybalbeleving. Hoewel je niet fysiek op de tribune zit, brengt het je toch dichter bij de opwinding van het spel. Je hebt geen beeld nodig om te voelen hoe de spanning stijgt bij elke service en te juichen bij elk behaald punt.

Het is niet zomaar een app-functie; het is een virtuele toegangspoort tot de intensiteit van het volleybalveld. Het stelt je in staat om onmiddellijk op de hoogte te zijn van de prestaties van jouw favoriete team en geeft je het gevoel dat je midden in de actie zit. Echt, ik heb het al een keer mee mogen maken met een wedstrijd van Heren 1. Zonder beeld misschien zelfs spannender dan met 😉