SoviScore Spotlight: Team V!

Elke maand zetten we bij SoviScore een bijzondere vrijwilliger in het zonnetje als “Vrijwilliger van de Maand”. Waarom? Omdat vrijwilligers het kloppende hart van onze club zijn! Ze geven hun tijd, passie en energie om Sovicos te laten draaien. Deze erkenning is ons kleine gebaar om hun grote betekenis voor onze club te vieren.

Vrijwilliger(s) van de maand

In de schijnwerpers deze maand niet รฉรฉn maar twee vrijwilligers: het dynamische duo – Vincent Sikkes en Vincent Lugtenburg! ๐Ÿคฉ De twee zijn samen goed voor wel 115 SoviScorepunten, en als ze samen in een team zouden zitten, zouden ze de vierde plek veroveren in de SoviScore ranglijst. Maar dat zitten ze niet. Want, jawel, na zoveel jaren volleyballen zijn ze allebei dit seizoen spelbrekers (pun-intended).

Waarom zitten ze niet in een team? Omdat ze dit jaar hun energie en passie wijden aan hun vrijwilligerswerk bij Sovicos! En dat verdient een staande ovatie, toch? ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Vincent Sikkes begon ooit als assistent-trainer en groeide snel uit tot een zelfstandige trainer. Zijn drijfveer? Het geluk zien op de gezichten van mensen tijdens trainingen en wedstrijden. Als vrijwilliger draagt hij bij aan het draaiende houden van de club, en dat is precies waarom hij dit doet. Dit seizoen zet Vincent zich in als Technisch Commissielid, Vertrouwenscontactpersoon en Continuรฏteitslid. Daarnaast valt hij ook in als trainer en coach dus zie je hem, ondanks dat hij zelf niet meer speelt, nog vaak genoeg in de hal.

Vincent Lugtenburg is net zo onlosmakelijk verbonden met Sovicos als de Sporthal Steenwijklaan of als Van Kleef met Den Haag. Anyway, hij is niet alleen al lange tijd bestuurslid Technische Zaken, maar geeft ook nog trainingen in alle vormen en maten, van zaal tot strand, binnen en buiten. En naja wat niet eigenlijk? Openen en sluiten van de Steenwijklaan elke vrijdag? Een avondje dj’en? Twee teams tegelijk trainen? Niets is hem te gek!

We zijn ontzettend dankbaar voor het harde werk van beide Vincents en daarom verdienen ze het allebei om de ‘SoviScore Vrijwilligers van de maand’ af te trappen.

Zonder vrijwilligers houdt de club op met bestaan.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Word lid van ons redactieteam, PR/sponsorcommissie, of de kascontrolecommissie. Of ben je klaar voor een nog grotere uitdaging? Stap in de rol van voorzitter of penningmeester! ๐ŸŒŸ Laten we samen Sovicos nog sterker maken, bekijk hier de vacatures en stuur gelijk een mail! En wie weet word jij wel de volgende ‘vrijwilliger van de maand’!!

Vragen over SoviScore, het zijn van Sovi-vrijwilliger of iets anders?
Mail Milene – verenigingszaken@sovicos.nl of Lieke – jeugdzaken@sovicos.nl