Beste Sovicos-lid,

Het nieuwe volleybalseizoen is begonnen en de competitie is ook weer van start. We hebben er lang op moeten wachten maar de vooruitzichten op een ‘normaal’ seizoen zijn zeer positief. Daarnaast staan er een aantal (grote) veranderingen op de rol die tijdens de ALV besproken zullen worden.

De eerste ALV vindt dit jaar plaats op donderdag 29 september om 19:30 uur in de kantine van de sporthal aan de Steenwijklaan 16 te Den Haag. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Tijdens deze jaarlijkse vergadering bespreken we de belangrijkste punten van vorig jaar en blikken we vooruit in het nieuwe seizoen. Ook worden de nieuwe plannen in stemming gebracht, zijn er nieuwe kandidaten voor Bestuursfuncties en wordt de begroting gepresenteerd door de penningmeester. Dé gelegenheid om aan te schuiven en het bestuur te ondersteunen en je stem te laten horen

Alle stukken die dit jaar worden besproken zijn binnenkort in de bijlagen van de uitnodiging in je mailbox te vinden. Uiterlijk 15 september ontvang je deze.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn en iemand anders willen machtigen voor jou te stemmen, of heb je een extra ingebracht agendapunt, meld dit per e-mail via secretaris@sovicos.nl. 

Wij hopen jullie allen te zien op 29 september!

Bijlagen