Beste Sovicos-lid,

Het nieuwe volleybalseizoen is begonnen en komend weekend gaat ook de competitie weer van start. We hebben er lang op moeten wachten maar de vooruitzichten op een ‘normaal’ seizoen zijn zeer positief. Vooralsnog zijn er nog een aantal maatregelen die ook van invloed zijn op de Algemene Ledenvergadering.

De tweede ALV vindt dit jaar plaats op donderdag 30 september om 19:30 uur in de kantine van de sporthal aan de Steenwijklaan 16 te Den Haag. Iedereen is van harte uitgenodigd, maar let op: aanmelden vooraf is nodig (uiterlijk dinsdag 28 september).

Tijdens deze jaarlijkse vergadering bespreken we de belangrijkste punten van vorig jaar en blikken we vooruit in het nieuwe seizoen. Ook worden de nieuwe statuten in stemming gebracht, zijn er nieuwe kandidaten voor Bestuursfuncties en wordt de begroting gepresenteerd door de penningmeester. Dé gelegenheid om aan te schuiven en het bestuur te ondersteunen en je stem te laten horen

Alle stukken die dit jaar worden besproken zijn in de bijlagen van de uitnodiging in je mailbox te vinden.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn en iemand anders willen machtigen voor jou te stemmen, of heb je een extra ingebracht agendapunt, meld dit per e-mail via secretaris@sovicos.nl. 

Wij hopen jullie allen te zien op 30 september!

Meld me aan voor de ALV

Laat dit veld blanco