Eerste Beachvolleybaltoernooi van het Jaar op 10 Februari!

Het mag dan wel hartje winter zijn, maar op 10 februari breken we de ijskou en brengen we de zomerse vibes naar binnen! Trek je favoriete beachoutfit aan, pak je zonnebril (oké, niet echt nodig) en sluit je aan bij ons eerste beachvolleybaltoernooi van het jaar in Sporthal Zuiderpark. Hier is alles wat je moet weten voor een dag vol zand, zon en geweldige rally’s!

Binnen Spelen, Buiten Genieten

Geen zorgen over bibberen van de kou, want wij brengen het strand naar jou toe, binnen de muren van Sporthal Zuiderpark. Stel je voor: warm zand onder je voeten, het geluid van golven op de achtergrond (nou ja, misschien niet echt, maar we doen ons best). We hebben alles wat je nodig hebt voor een perfecte beachvolleybaldag, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bevroren tenen.

Wanneer en Waar?

Op 10 februari, van 1 tot 4 uur, transformeren we de sporthal in een indoor beachvolleybalparadijs. Vergeet de winterblues, want we vullen de ruimte met de opgewekte energie van beachvolleybalwedstrijden, lachende gezichten en een gezellige sfeer. Een middag vol plezier en sportiviteit, recht in het sporthart van Den Haag!

Leuke Partijtjes en Gezelligheid

Of je nu een doorgewinterde beachvolleyballer bent of net begint, ons toernooi is voor alle Sovicossers. We organiseren leuke partijtjes waar de nadruk ligt op sportiviteit en plezier. Het gaat niet alleen om de wedstrijden; het draait om de geweldige sfeer, nieuwe vrienden maken en samen genieten van deze unieke ervaring.

Hoe Doe Je Mee?

Ben je klaar om het zand tussen je tenen, in je haren en misschien tussen je tanden te voelen? Meld je dan snel aan voor ons beachvolleybaltoernooi! Klik op deze link om je aan te melden en maak je klaar voor een dag vol sportief plezier.

Een Dag vol Beachvolleybalplezier

Laat de winterse kou achter je en duik in het zandige avontuur van ons beachvolleybaltoernooi op 10 februari. Of je nu komt om te spelen, te supporteren of gewoon te genieten van de sfeer, we kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige dag te beleven. Tot dan!

Zie je op het zand!