Engelse spelregeltoets beschikbaar!

This post is also available in: Engels

Goed nieuws!! De langverwachte Engelse spelregeltoets is nu eindelijk beschikbaar. Log in op Volleybalmasterz.nl met je Nevobo-account en ontdek de Engelse toets tussen de beschikbare cursussen. Leden die niet Nederlandstalig zijn, kunnen nu op een moeiteloze manier hun spelregeltoets voltooien!

Over Volleybalmasterz


Op volleybalmasterz.nl vind je de volleybalspelregels helder uitgelegd. Naast uitleg over belangrijke en/of lastige spelsituaties kun je jezelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als je wilt. Op de site staan ook herkenbare video’s die de regels verduidelijken.

Spelregelbewijs


Wie voldoende kennis heeft, kan via Volleybalmasterz direct een gratis spelregeltoets afleggen. Als je deze toets haalt en je relatiecode hebt ingevuld, dan behaal je het spelregelbewijs en mag je wedstrijden fluiten in de 3e klasse en lager.

Scheidsrechterslicentie


Zodra je een voldoende begrip hebt van de regels, houdt het behalen van je licentie in dat je het eindexamen succesvol afrondt. Dit examen bestaat uit 20 vragen, waarvan je er minstens 16 correct moet beantwoorden. Bij succesvolle afronding worden je certificaat en licentie automatisch toegevoegd aan je nevobo.nl-profiel, en ontvang je een kopie via e-mail. Met de licentie ben je gerechtigd om wedstrijden te fluiten in de 3e klasse en lagere divisies.

Je hebt 20 minuten de tijd voor het examen. In geval van een onsuccesvolle poging kun je meerdere keren opnieuw proberen totdat je het examen met succes hebt afgelegd.Belangrijke mededeling: omdat je moet inloggen om het eindexamen af te leggen, wordt het slagen voor het examen binnen een dag geregistreerd in Sportlink (en dus bij de Nevobo). Het is uitermate belangrijk dat je inlogt met je nevobo.nl-account waaraan je relatiecode is gekoppeld. Als je dit niet doet, kan de licentie niet aan jou worden gekoppeld. Weet je je relatiecode niet, vraag deze dan op bij je aanvoerder of stuur een mail naar verenigingszaken@sovicos.nl

Succes!!