Go with the flow

Met de introductie van SoviScore lijkt het erop dat ieder lid tot Blij Ei wordt gebombardeerd. De realiteit moet daarbij natuurlijk niet uit het oog worden verloren. Eerst maar eens goede resultaten halen en dan zien we wel of we dat positivisme het hele jaar kunnen doortrekken.

Om alvast voorbereid te zijn op de strijd tegen In Up Go hadden we voor de zekerheid Pluimen (om uit te delen) en Veren (om in te steken) maar in de kofferbak gedonderd. Het was onze 4e wedstrijd van dit seizoen en we moesten na 3 overwinningen de strijd aangaan met dat clubje uit rustiek Roelofarendsveen. Vorig seizoen werden we genadeloos in de pan gehakt en dat was waarschijnlijk de reden dat de 2 supporters van toen zich deze keer niet lieten zien. 

Terwijl we in afwachting waren van het vrijkomen van ons speelveld kwam de scheids van een willekeurige dameswedstrijd speciaal van de bok af om ons te vragen ergens anders naar te gaan kijken of in ieder geval vanaf een andere plek. Een van de spelende damesteams kon de aanwezigheid van onze acht oogstrelende, sensueel toekijkende, inspirerende DUDES niet velen. En dat terwijl wij alleen maar sprakeloos stonden te aanschouwen. Tὒrker en Sierd waren de afwezigen deze avond.

Vooruit dan maar aan de slag. Onze nieuwe spellie Ronald knalde ons direct naar een 8-0 voorsprong , wat een weelde. Wij waren solidair met hem en liepen steeds verder uit. Maar de ons bekende hapering deed ons toch bijna de das om. We wisten evenwel toch een nipte setwinst uit het vuur te slepen. 

2e  Set: Met Patrick in het midden voor André was het ouderwets appeltje – eitje, niks aan het handje dus soepeltjes naar het einde. In het volgende bedrijf geen wezenlijke verandering dus met 3-0 waren we in ieder geval weer 4 punten rijker. We gingen (met André er weer bij) uit van een serieuze poging van onze kant om dat 5e punt ook binnen te slepen, maar dat verliep allemaal niet naar wens, helaas. Hoewel, bij 23-16 achter was daar ineens het heilige vuur weer. Een sterke servicereeks van Robert bracht ons heel dichtbij en we namen zelfs de koppositie over.

Tot 3 set points toe was één scorende actie voldoende om dat beslissende punt naar ons toe te halen. Na een doodvermoeiende eindfase waren we uiteindelijk echter toch de pineut. We sloten af onder het toeziende oog van wel één toeschouwer op de tribune hoewel dat oog wel erg strak gericht was op haar mobieltje. Een pintje dan maar na afloop en snel terug naar onze verschillende thuishonken en 14 dagen ontspannen uitkijken naar onze volgende pot, uit tegen Punch 13.

Kuitenbijtertje

H Vieâh tegen In Up Go 2 (25-23, 25-20, 25-18, 29-31)