Het is weer massagetijd!

This post is also available in: Engels

De sportwereld is een arena waar passie, inzet en discipline samenkomen. Of je nu een doorgewinterde volleyballer bent of net begint, elke sporter weet hoe intensief trainingen kunnen zijn en hoe belangrijk het is om voor je lichaam te zorgen. Dat is waarom we maandelijks een massage-avond organiseren. Op woensdag 15 november is het weer tijd voor een avondje sportieve verzorging, exclusief voor Sovicos-leden.

In de vertrouwde omgeving van de grote kantine in Sporthal Steenwijklaan nodigen we je uit voor een unieke ervaring van sportmassage. Onze ervaren masseur staat klaar om je spieren te ontspannen, eventuele spanningen weg te nemen en je klaar te maken voor je volgende uitdaging op het veld.

Een sportmassage is meer dan alleen een luxe. Het is een essentieel onderdeel van je trainingsschema. Het helpt blessures te voorkomen, bevordert een sneller herstel na inspanning en verbetert je algehele flexibiliteit. Door je spieren regelmatig te laten masseren, geef je ze de aandacht die ze verdienen, waardoor je lichaam in topconditie blijft voor je sportieve prestaties.

Voor slechts โ‚ฌ9,- krijg je een deskundige sportmassage van 20 minuten. Onze masseurs staan klaar om hun expertise met je te delen, je te adviseren over blessurepreventie en je te helpen je sportieve doelen te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt, verzoeken we je vriendelijk om je aan te melden voor deze sportmassage-avond. Bevestig je plekje door hier te klikken en het formulier in te vullen.

Voor vragen? Mail Lรฉonie of Rob.