SoviScore Spotlight: Pit!

This post is also available in: Engels

Elke maand zetten we bij SoviScore een bijzondere vrijwilliger in het zonnetje als “Vrijwilliger van de Maand”. Waarom? Omdat vrijwilligers het kloppende hart van onze club zijn! Ze geven hun tijd, passie en energie om Sovicos te laten draaien. Deze erkenning is ons kleine gebaar om hun grote betekenis voor onze club te vieren.

Deze maand zetten we Pit in de schijnwerpers als onze SoviScore Vrijwilliger van de Maand! Voorheen een libero-speler voor Heren 1, maakte Pit enkele jaren geleden de overstap naar het beachvolleybal. Dit seizoen coacht hij niet alleen een beachvolleybalgroep, maar ondersteunt hij ons redactieteam ook regelmatig door prachtige foto’s vast te leggen. Of het nu tijdens wedstrijden is of bij evenementen zoals ons eerste SoviFeest van het seizoen, Pit staat altijd paraat om het perfecte plaatje te schieten.

En zijn we niet allemaal enthousiast over die prachtige foto’s? Een meer dan verdiende vrijwilliger van de maand! We zaten samen met Pit om meer te weten te komen over zijn vrijwilligerservaring.

Zoals geschreven heeft Pit zich dit seizoen ontpopt tot de ogen achter de lens, vastbesloten om de meest betekenisvolle momenten van Sovicos vast te leggen. “Samen met Milene ben ik de fotograaf en we creëren visuele content voor de sociale-mediakanalen en de website van de club.” Zijn passie voor fotografie komt tot uiting in elk beeld dat hij vastlegt. Het is niet alleen het klikken van de camera; het is het vastleggen van de energie, het enthousiasme en de essentie van Sovicos in elk frame. “Ik geniet met name van de kunst van het fotograferen, het bewerkingsproces en het toevoegen van waarde aan de club. Het vastleggen van momenten voor Sovicos stelt me in staat mijn vaardigheden te verfijnen, te experimenteren met nieuwe instellingen, lenzen en composities, wat me uiteindelijk een betere fotograaf maakt”. Een win win situatie dus.

Maar Pit doet meer dan alleen foto’s maken. Hij draagt bij aan de visuele identiteit van onze club, vangt de glimlachen, de inspanningen en de triomfen van onze teams in beelden die een verhaal vertellen. Het is een kunst om het juiste moment vast te leggen, en Pit beheerst deze kunst met toewijding en stijl.

Voor Pit gaat vrijwilligerswerk verder dan het verdienen van SoviScore punten. Het is een manier om zijn vaardigheden te delen, nieuwe mensen te ontmoeten en de club te ondersteunen die hij als zijn thuis beschouwt. “Hoewel het verzamelen van punten en mogelijke beloningen natuurlijk leuk is, speelt SoviScore slechts een ondergeschikte rol in mijn vrijwilligerswerk. Mijn grootste voldoening komt voort uit de erkenning die ik krijg van de Redactie voor de foto’s die ik lever”.

En we zijn ontzettend blij met alle prachtige beelden en hopen op nog veeeeeel meer! Bedankt, Pit, voor de schitterende plaatjes en de onuitputtelijke energie die je in Sovicos steekt! 📸🏐

Zonder vrijwilligers geen vereniging

Wil jij ook je steentje bijdragen? Word bestuurslid, of neem de ledenadministratie op je, of word lid van de kascontrolecommissie. 🌟 Laten we samen Sovicos nog mooier maken, bekijk hier de vacatures en stuur gelijk een mail! En wie weet word jij wel de volgende ‘vrijwilliger van de maand’!!

Vragen over SoviScore, het zijn van Sovi-vrijwilliger of iets anders? 
Mail Lieke en Milene