Beeldverslag van de finaledag van het Scholenvolleybaltoernooi 2024

Het jaarlijkse Scholenvolleybaltoernooi, georganiseerd door Sovicos in samenwerking met de Gemeente Den Haag, is wederom een groot succes gebleken! 🏐🌟

Gedurende vier opeenvolgende vrijdagen in maart, van 1 maart tot en met 22 maart 2024, verzamelden enthousiaste scholieren en lerarenteams zich bij HKV/Ons Eibernest aan de Steenwijklaan in Den Haag voor een onvergetelijk volleybalfestijn.

De deelnemers streden vol overgave en teamgeest om de felbegeerde titel van volleybalscholentoernooi kampioen, terwijl ze genoten van een sfeer van camaraderie en sportiviteit. Het was leuk om te zien hoe de teams hun krachten bundelden, hun vaardigheden toonden en bovenal plezier beleefden aan het spel.

Op vrijdag 22 maart, de dag van de grote finale, bereikte de spanning haar hoogtepunt. Scholieren en lerarenteams stonden zij aan zij op het volleybalveld, klaar om alles te geven voor de overwinning. De energie was voelbaar en de atmosfeer bruisend van opwinding.

Met vreugde in hun harten en vastberadenheid in hun spel, hebben de deelnemers het Scholenvolleybaltoernooi van 2024 tot een onvergetelijk succes gemaakt. Het was een eer om te zien hoe de jeugd van Den Haag samenkwam om te sporten, plezier te hebben en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

We willen alle deelnemers, supporters en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan dit fantastische evenement. Tot volgend jaar bij het Scholenvolleybaltoernooi 2025! 🏐🎉 En nog een extra bedankje aan Rachel & Isabel voor de organisatie.