Van Kleef ‘de zesde set’ te bestellen in de webshop

Hij is er al een tijdje, maar nog steeds beschikbaar! De zomerfrisse ‘de zesde set’ (ook lekker voor de koude dagen) 0.7L van Van Kleef is te bestellen voor €19 per fles. Let op! Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Op = op.

Bestelformulier Van Kleef 0.7L ‘de zesde set’

Naam(Vereist)
Aantal flessen(Vereist)

Van Kleef

In het centrum van Den Haag is de enige nog overgebleven jenever- en likeurdistilleerderij te vinden: Van Kleef. De distilleerderij is opgericht in 1842 en dat zie je bij binnenkomst: het pand straalt ambachtelijkheid uit, compleet met rijen drankorgels. Lang, heel lang geleden, toen de straten nog gehuld gingen in de dikke dampen van de steeds meer oprukkende industrialisatie, bloeide er in het oude Haagsche centrum een fabriek van jenevers, bitterextracten en likeuren. Van Kleef stoomdistilleerderij 1ste klasse, opgericht door Lamberthus Theodorus Van Kleef. en grote verscheidenheid aan dranken werd er gestookt welke in de aangrenzende slijterij werden verkocht. De sfeervolle ruimte die nu de museumtuin vormt was vroeger de distilleerderij. Onder de in de tuin nieuw gebouwde bottelarij liggen nog 8 alcoholkelders, die tezamen ruim 37.000 liter alcohol kunnen bevatten.

Wij hebben een bijzondere band met Van Kleef. Want, naast dat we graag proosten op een overwinning met een lekker Van Kleef likeurtje, maken we ook eens in de zoveel tijd een heuse ‘limited edition’ likeur samen. Zo was er eerder al de ‘Pass, Set, Smash’ en de ‘Sovicos 70range’. En dus ook ‘de zesde set’!

NIX18

Op = op