Een dagje cultuur snuiven in Den Haag met Sovicos!

Ben jij ook zo’n cultuurliefhebber? Dan hebben wij het perfecte dagje uit voor jou! Milene en Sanne, twee Sovicossers met een museumjaarkaart, hebben een leuk plan bedacht om samen met mede-Sovicossers musea in Den Haag te bezoeken.

Wat is het plan?

Op zondag 13 augustus (zet het in je agenda!) starten we met een kopje koffie op de Plaats (tijd volgt). Daarna gaan we naar de Gevangenpoort, waar we ons laten onderdompelen in de geschiedenis van de Haagse straffen en het gevangenisleven. Tijd voor lunch op de Lange Vijverberg, waarna we ons culturele avontuur voortzetten bij het Haags Historisch Museum. Hier leer je niet alleen meer over de geschiedenis van Den Haag, maar is er ook een interessante tentoonstelling over het koloniale verleden en heden van de stad.

Uiteraard sluiten we deze culturele dag af met een drankje bij de welbekende Bodega de Posthoorn. En als extraatje zal Milene tussen de activiteiten door leuke Haagse weetjes delen. Wist je bijvoorbeeld dat ze ooit Haagse stadsgids is geweest?

Escher – Andere wereld. t/m 10 september te zien in Kunstmuseum Den Haag.
Escher – Andere wereld.
t/m 10 september te zien in Kunstmuseum Den Haag.

Meld je aan!

Of je nou wel of geen museumjaarkaart hebt, je bent van harte welkom om mee te gaan. De kosten zijn uiteraard voor eigen rekening. Lijkt dit je ook zo leuk? Stuur dan een mailtje naar Milene en geef je op voor deze gezellige dag!