Duik in het zand bij Sovicos!

This post is also available in: Engels

Zomerse avonturen, beachvolleybalplezier en geweldige herinneringen wachten op jou bij Sovicos Beach Court. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij Sovicos vind je de ideale plek om je beachvolleybaltalent te ontketenen.

Een zaterdagmiddag vol beachvolleybal

Elke zaterdagmiddag transformeert ons Sovicos Beach Court in een waar paradijs voor beachvolleyballiefhebbers zoals jij. Hier kun je je solo aanmelden of met je team, en de spanning en competitie voelen terwijl je de bal over het net smashet. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde beachvolleyballer bent of net begint, onze zaterdagmiddagen zijn gevuld met enthousiasme en gezelligheid voor alle niveaus.

Kosten en inschrijving

Het goede nieuws? Deelname aan onze beachvolleybalsessies is zeer betaalbaar! Voor slechts €8,- per persoon kun je een middag vol plezier en sportieve uitdagingen beleven. Je kunt je inschrijven via bc@sovicos.nl en een plek reserveren op ons zonnige plekje in Den Haag.

Exclusief voor Sovicos-leden

Deze beachvolleybalervaring is exclusief voor Sovicos-leden. Samen creëren we een gezellige en ondersteunende omgeving waar het vooral draait om heel veel plezier hebben.

Ruimte en kader

Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van het beachvolleybal bij Sovicos, is deelname afhankelijk van beschikbare ruimte en aanwezigheid van het kader. Beachleden die zich hebben ingeschreven voor de zomer beachvolleybal bij Sovicos hebben voorrang.

Dus trek je sportkleding aan, pak je zonnebrandcrème en laat het avontuur beginnen! Schrijf je vandaag nog in via bc@sovicos.nl en verzeker jezelf van een plek op ons prachtige Sovicos Beach Court.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze zaterdagmiddagen vol beachvolleybalplezier.