Het laatste indoor beachvolleybaltoernooi

Afgelopen zaterdag was het dan zover: het allerlaatste indoor beachvolleybaltoernooi van het seizoen stond op het programma. Het was een drukbezochte middag met spannende wedstrijden op alle zes de velden.

Om kwart over 1 hield Gert een kort praatje en stipt om half 2 begonnen we te spelen. De eerste helft van de dag speelden sommigen met hun “+1”. Mijn “+1” was Folkwin en ondanks dat we nooit samen spelen, begonnen we ongekend goed. We behaalden 14 punten en daarmee mochten we een veld opschuiven, wat inhield dat we naar veld 1 mochten. Nou, dat was gelijk andere koek en we moesten flink aanpoten.

Helaas kwamen we net te laat in ons spel, waardoor we met 8 behaalde punten weer een veld omlaag gingen. Maar door slim te spelen, goede services en mooie reddingsballen wisten we daar met 12 punten toch weer een veld omhoog te gaan. Dit keer ging het wat makkelijker op veld 1. We wisten een aantal mooie punten te scoren en werden tweede!

Na een welverdiende pauze, waarin we met z’n allen genoten van een banaantje, tomaatjes en druifjes, begon de tweede helft. Tijd voor mij om het spelen met de bal in te ruilen voor het maken van foto’s. Bekijk hieronder een aantal van de foto’s.

Bij deze wil ik ook de beachcommissie bedanken voor alle georganiseerde toernooien afgelopen jaar en natuurlijk alle leden die aanwezig waren. Op naar de velden buiten, want stiekem was het vandaag ook te mooi weer om binnen te spelen. 😉