Het succes van SoviScore

Dit jaar introduceerden we SoviScore, ons innovatieve puntensysteem dat bedoeld was om de ongelofelijke inzet van onze vrijwilligers in de schijnwerpers te zetten. Met SoviScore wilden we niet alleen de individuele bijdragen van onze leden in kaart brengen, maar ook een cultuur van waardering en samenwerking binnen onze club bevorderen.

SoviScore maakte het mogelijk om punten te verdienen door vrijwilligerstaken op te pakken, zoals het coachen van een team of het helpen bij activiteiten. Ook incidentele taken, zoals bardiensten tijdens activiteiten of het schrijven van verslagen voor de website, droegen bij aan je SoviScore.

Om de betrokkenheid te stimuleren kregen teams met minder dan 50 punten halverwege het seizoen meer taken tijdens de tweede helft.

Het hoogtepunt van SoviScore was uiteraard de bekendmaking van de winnaars tijdens ons laatste evenement op vrijdag 5 april. Hier zijn de winnende teams:

  1. Dames 2 – 279 punten (Hoofdprijs: Een etentje ter waarde van €150)
  2. Heren 3 – 257,5 punten (Prijs: Een borrel ter waarde van €100)
  3. Heren 1 – 210 punten (Prijs: Een heerlijke bierpicknick ter waarde van €75)

*Neem contact op met Team SoviScore om je prijs te verzilveren.

Het succes van SoviScore was een viering van het collectieve vrijwilligerswerk dat Sovicos zo’n speciale club maakt. Terwijl we terugkijken op het afgelopen jaar, horen we graag jullie feedback over hoe SoviScore kan worden verbeterd. Voel je vrij om je tips en trucs te delen met Team SoviScore (Milene & Lieke).

Laten we doorgaan met het vieren en erkennen van de onschatbare bijdragen die vrijwilligers leveren aan het succes en de bloei van onze vereniging! Wil je volgend jaar een taak oppakken? Bekijk de vacatures en stuur een mail!