Het Scholenvolleybaltoernooi 2024 is begonnen!!

Afgelopen vrijdag was het zover: de aftrap van het jaarlijkse Scholenvolleybaltoernooi in sporthal Steenwijklaan! Uiteraard was de redactie aanwezig om dit spektakel vast te leggen. Het was een dag vol energie, sportiviteit en vooral veel plezier voor de deelnemende scholieren.

Het Scholenvolleybaltoernooi biedt scholieren de perfecte gelegenheid om kennis te maken met volleybal of om hun vaardigheden te tonen als ze al ervaring hebben met de sport. Voor velen is het een eerste kennismaking met deze dynamische teamsport, terwijl anderen hun passie voor volleybal verder kunnen ontwikkelen.

Op 1 maart waren de juniorenmixteams aan zet, met als nieuwkomer het John Dewey college. De spanning was voelbaar terwijl de teams streden om een plekje in de finale. En met trots presenteren wij de vijf teams die de finale hebben gehaald:

  1. Europese school
  2. Gymnasium Sorghvliet team 2
  3. Johan de Witt scholengroep
  4. Gymnasium Sorghvliet team 3
  5. Diamant college team 1

Deze teams hebben zich bewezen als ware volleybaltalenten en zullen op vrijdag 22 maart de strijd aangaan in de finale. We kijken uit naar een spannende en sportieve eindstrijd!

Bedankt aan alle deelnemers, supporters en organisatoren voor deze sportieve en gezellige start!!