Nieuw bij Sovicos: Mijn Volleybalavontuur!

In november begon mijn reis in de wereld van volleybal, en wat een avontuur is het tot nu toe! Voorheen was ik actief in het softballen, maar ik zocht naar een andere teamsport waar samenwerking en gezamenlijke doelen centraal staan. Zo kwam ik bij volleybal terecht, en ik voelde me direct aangetrokken tot de dynamiek van de sport.

Mijn kennismaking met volleybal begon door twee keer deel te nemen aan de trainingen van Dames 7. Dit gezellige team verwelkomde me hartelijk, en de sfeer was meteen top. Na deze ervaring was de keuze snel gemaakt: ik ga voor volleybal! Het team voelde als een warm bad, en na zowel wedstrijden als trainingen is er altijd ruimte voor een drankje, gezelligheid, en het bekijken van andere wedstrijden.

In december stond mijn allereerste wedstrijd op het programma, tegen de meiden van TU Delft. Wat een genot was het! Na eerst de tactiek en posities te hebben geobserveerd, kreeg ik ook de kans om zelf mee te spelen. Ondanks enkele verloren sets bleef de sfeer ongekend gezellig.

Ik kan niet anders schrijven dan dat ik me enorm thuis voel in dit team en de vereniging als geheel. De behulpzaamheid onderling en de leuke en leerzame onderlinge wedstrijdjes tijdens de trainingen maken het plaatje compleet. Ik kijk uit naar nog veel meer sportieve hoogtepunten en gezelligheid bij Sovicos! ๐Ÿ๐ŸŒŸ

Tessa