Bouw mee aan een bloeiende Sovicommunity met SoviScore!

This post is also available in: Engels

Ben je klaar voor iets nieuws en opwindends bij Sovicos? We hebben fantastisch nieuws voor alle leden: we introduceren het Sovicos Puntensysteem, oftewel: SoviScore! Een spannend en positief initiatief dat vrijwilligerswerk bij onze vereniging nog leuker en eerlijker maakt!

De kracht van vrijwilligers

Bij Sovicos weten we dat onze vereniging alleen kan floreren dankzij de inzet van vrijwilligers, van het bestuur en wedstrijdsecretariaat tot de trainers en coaches. We geloven dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren en willen nog meer vrijwilligers aan ons binden. Daarom hebben we tijdens de laatste ALV vol enthousiasme gesproken over de invoering van het Sovicos Puntensysteem.

Hoe werkt het?

Achter de schermen is er hard gewerkt om een overzicht te maken van alle vrijwilligerstaken binnen onze vereniging. Dit heeft ons een duidelijk beeld gegeven van wie wat doet en stelt ons in staat om de taken eerlijk te verdelen. Elke taak heeft nu een aantal punten gekregen op basis van tijdsbesteding en verantwoordelijkheid. Van lichtere, incidentele taken tot zwaardere functies, alle bijdragen worden gewaardeerd.

Jouw rol in het spel

We verwachten van elk Sovicos-lid dat ze een vrijwilligerstaak oppakken die bij hen past. Elk team wordt uitgedaagd om een bepaald aantal vrijwilligerspunten te behalen, en als team bepaal je zelf hoe je deze punten invult. Je kunt ervoor kiezen om verschillende teamleden verantwoordelijk te maken voor kleinere taken, zoals de kascontrolecommissie helpen. Of je kunt afspreken dat een aantal teamleden een grotere vrijwilligerstaak op zich neemt, zoals het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden.

Speel voor de overwinning

Hier komt het leuke gedeelte: SoviScore draait om het scoren van zoveel mogelijk punten, net als in de volleybalcompetitie! Aan het einde van het seizoen ontvangen de top 3 teams een fantastische beloning voor al hun harde werk. Laten we samen gaan voor die eerste plaats en de trofee binnenhalen!

Een soepele start en ondersteuning

We begrijpen dat dit nieuwe systeem even wennen kan zijn en dat de scores en wegingen in het begin misschien wat ingewikkeld lijken. Daarom zullen we in de opstartfase zorgvuldig communiceren, zodat iedereen precies begrijpt wat de bedoeling is en hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen aan onze prachtige vereniging. Mocht een team wat extra taken nodig hebben, dan staan onze aanspreekpunten, Lieke & Milene, klaar om geschikte vacatures en taken aan te dragen. Laten we positief blijven en hopen dat dit niet nodig zal zijn!

Een hechte en bloeiende Sovicommunity

We hebben alle vertrouwen in SoviScore. We geloven dat het zal bijdragen aan een nog hechtere en meer bloeiende Sovicommunity. Samen kunnen we zorgen voor een geweldige ervaring voor iedereen en een vereniging waar we trots op kunnen zijn!

Laten we deze nieuwe uitdaging met open armen omarmen en samen bouwen aan een nog mooiere toekomst voor Sovicos!