Vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens BBQ & Beach

This post is also available in: Engels

Zaterdag 15 juli was het zover: de vrijwilligers barbecue! Voor de meesten was het alweer een tijdje geleden dat deze werd georganiseerd en voor het eerst bij Sovicos Beach! Lees hieronder een korte terugblik en bekijk de leukste foto’s. Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Word dan vrijwilliger!

De dag begon zonnig, warm en er stond een flinke wind. Perfect voor een aantal potjes beachvolleybal dus! Volgens het concept van de indoor beachtoernooien werden er meerdere rondes gespeeld. Na 4 rondes was het tijd voor een welverdiende pauze. Rond 16 uur begon het te druppelen en vervolgens kwam het even met bakken uit de lucht. Maar na een half uurtje werd het weer droger en konden we weer verder!

Na nog enkele rondes te spelen begon het weer te druppelen en vond iedereen het wel welletjes. De velden werden afgebroken en de harde werkers zochten de kleedkamers op om te douchen. De organisatie (AC) had zo even de tijd om alles voor de BBQ klaar te zetten. Rond 17.30 uur schoven nog meer vrijwilligers aan en begon ook de zon weer te schijnen!

De dag werd afgesloten met een prachtige speech van vice-voorzitter Vincent die alle vrijwilligers namens het Bestuur bedankt voor hun bijdrage afgelopen seizoen en nam ook de tijd om kort vooruit te blikken op het komende seizoen waarin weer veel staat te gebeuren. Ook de winnaars van het beachtoernooi worden bekend gemaakt en de AC ontving een groot applaus voor de organisatie.

Iedereen een hele fijne zomer gewenst en tot in augustus!

En wil je nou volgend jaar ook uitgenodigd worden voor deze toffe barbecue? Zet je zelf dan in als vrijwilliger!!