Fluitend Door de Week van de Scheidsrechter bij Sovicos!

This post is also available in: Engels

Het is tijd om de scheidsrechters van Sovicos in het zonnetje te zetten! Van 30 september tot en met 8 oktober vieren we de Week van de Scheidsrechter. In deze bijzondere week willen we onze scheidsrechters bedanken voor hun onvermoeibare inzet, hun fluitconcerten die door de zaal klinken, en hun onmisbare bijdrage aan ons geliefde volleybal.

Of het nu doordeweeks is of in het weekend, onze scheidsrechters staan altijd paraat. Gewapend met fluitjes en kaarten zorgen zij ervoor dat wij van onze sport kunnen genieten. En dat verdient een luid applaus!

Als blijk van onze waardering heeft iedereen bij Sovicos een cool Sovicos keycord met fluitje van de VC (VerenigingsCommissie) ontvangen. Dit kleine accessoire herinnert ons eraan hoe belangrijk scheidsrechters zijn in onze sport. Dus als je straks zelf achter op de bok zit, heb je jouw eigen fluitje altijd bij de hand!

Maar, laten we niet vergeten dat bij Sovicos scheidsrechter zijn meer is dan alleen fluiten. Het is een verantwoordelijkheid die we allemaal delen. Daarom willen we iedereen eraan herinneren dat het verplicht is om je scheidsrechterscertificaat te halen. We verwachten ook dat je op zijn minst je eigen niveau kunt fluiten. Dus als je in de tweede klasse of hoger speelt, moedigen we je aan om de V4-cursus te volgen. Je kunt je alvast aanmelden bij Martijn, onze scheidsrechtercoördinator, via vc@sovicos.nl. De details over wanneer en waar de cursus plaatsvindt, volgen binnenkort.

Heb je geen keycord en fluitje ontvangen? Geen zorgen! Stuur een e-mail naar Milene via verenigingszaken@sovicos.nl en we zorgen ervoor dat je deze in handen krijgt.

Laten we blijven fluiten voor onze passie, met respect voor elkaar en de spelregels.