Op Naar een Sportief 2024!

This post is also available in: Engels

De eerste week van het nieuwe jaar sluiten we af met het spetterende BlackLightToernooi. Vanaf 19:00uur gaan de lichten uit en de BlackLights aan. Wij kunnen niet wachten om al die neonkleuren te zien, de lekkere plaatjes van DJ Vinnie te horen en mooie acties te zien.. naja zien?

Maar goed, eerst eens terug naar het nieuwe jaar. Want die beginnen we uiteraard met sportieve voornemens, what else? Lees hieronder wat we in 2024 allemaal in petto hebben.

Bruisende Activiteitenagenda: Voor Elk Wat Wils

Onze agenda staat bol van diverse activiteiten in de tweede helft van het seizoen. Van sportieve evenementen die de adrenaline laten stromen zoals het BlackLightToernooi tot gezellige bijeenkomsten zoals de pubquizzz die de onderlinge band versterken. Sovicos is ook komend seizoen weer dé ontmoetingsplaats voor leden die op zoek zijn naar plezier en ontspanning binnen maar dus ook buiten het volleybalveld.

Kracht van Vrijwilligers: Jouw Inzet Telt

Vrijwilligers vormen het kloppend hart van Sovicos. In 2024 moedigen we onze leden nog meer aan om actief deel te nemen aan de vereniging. Ontdek de diverse mogelijkheden op onze vacaturepagina en draag bij aan de kracht van vrijwilligerswerk. Voor elke taak krijg je niet alleen een mooie vergoeding je krijgt er ook nog eens SoviScore punten voor. En eindig je nou eind dit seizoen in de SoviScore Top 3, dan wacht er een toffe prijs voor jouw team! Dus spoor elkaar op om een taak, groot of klein, op te pakken. En vergeet niet dat de Super-SoviScore is ingezet voor de functie penningmeester én voorzitter. Dat betekent dat je voor deze functies niet 20 maar 40 SoviScore punten krijgt!!

Daarnaast zijn we echt dringend op zoek naar iemand die het leuk vind om de redactie te versterken. Dus vind jij het leuk om blogs te schrijven en/of te vertalen? Meld je dan vooral aan en stuur een mail naar redactie@sovicos.nl. Het gaat hier om zo’n 2 uur per week werk. Ook zijn we dringend op zoek naar een nieuwe ledenadministrateur. Robert stopt eind dit seizoen met zijn werkzaamheden en wil graag het stokje overdragen. Meld je nu aan door een mail te sturen naar secretaris@sovicos.nl zodat hij je alle ins en outs kan delen.

Bestuurlijke Versterking: Bouw Mee aan Sovicos

Zoals je hierboven kan lezen hebben we enkele open posities in het bestuur en roepen we enthousiaste leden op om verantwoordelijkheid te nemen. Word voorzitter, penningmeester, of secretaris en help de vereniging te blijven bestaan. Dit zijn essentiële functies voor het bestuur, dus kom bij het gezellige bestuur en weet: je staat er als penningmeester, voorzitter of secretaris zeker niet alleen voor. Interesse of meer weten? Mail het bestuur!

Slimme Automatisering voor Gemak

In 2024 streven we naar (nog) meer automatisering, waaronder het optimaliseren van het aanmeldproces van bv. activiteiten, financieringen en verenigingstaken. Ons doel is om het leden zo gemakkelijk mogelijk te maken en processen efficiënter te laten verlopen. Heb je hier ideeën over? Laat het ons weten!

Een Vereniging waar Iedereen zich Welkom voelt

Bij Sovicos gaat het niet alleen om de sport, maar ook om de warme samenhorigheid en gezelligheid. We willen dat iedereen zich thuis en welkom voelt, met plezier naar de sporthal komt en vriendschappen binnen de vereniging groeien. Een veilige omgeving staat hoog in ons vaandel. Uiteraard willen we zorgen voor een veilige omgeving, zowel binnen als buiten het veld. Hiervoor hebben we in de eerste helft van het seizoen EHBSO’ers opgeleid en twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld. Uiteraard hopen we dat beiden overbodig zijn, maar we zijn graag goed voorbereid.

Start Verenigingsbeleid 2025+

Een cruciale mijlpaal in 2024 is de start van ons nieuwe verenigingsbeleid 2025+. Samen met onze leden zetten we de koers uit voor een duurzame, sportieve en succesvolle toekomst. Onze eerste brainstormsessie hierover staat gepland op 20 januari waar we een begin zullen maken aan het nieuwe verenigingsbeleid.

Volle Zaal Op Vrijdagavond

Laten we van elke vrijdagavond een feestje maken met een volle zaal, bruisende energie en sportiviteit. Jullie zorgen ervoor dat de vrijdagavondvibes onvergetelijk worden, dus speel je een keer niet? Kom dan gezellig met je team een ander team aanmoedigen. Of speel je beachvolleybal? Kom dan eens naar de zaal. En andersom natuurlijk ook. Speel je zaalvolleybal? Meld je dan vooral aan voor het beachvolleybaltoernooi van 10 februari.

We dagen alle Sovicos-leden uit om hun persoonlijke sportieve doelen te delen. Samen maken we van 2024 een jaar vol groei, plezier en successen! En je weet; zonder vrijwilligers geen vereniging dus heb je wat tijd over en wil je nog jaren blijven volleyballen? Bekijk de openstaande vacatures en meld je aan!