Sovicos is in 2018 weer opnieuw gestart met zitvolleybal. In het verleden heeft Sovicos op hoog niveau zitvolleybal gespeeld. 

Onze huidige trainingsgroep bestaat uit zitvolleyballers met en zonder lichamelijke beperking. Zij trainen op maandagavond om 20.00 – 21.00 uur in gymzaal C van de Zuiderparkhal, Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, Den Haag.

De groep mag nog wat groter worden, dus zijn we op zoek naar enthousiaste mensen met of zonder (zit)volleybalervaring met of zonder lichamelijke beperking!

Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen met het zitvolleybal, vul dan het JOIN formulier in.

Wil je wat meer informatie over zitvolleybal, neem dat contact op met Yvonne Nieuwmans (speelt in D3 van Sovicos), larsyvon@live.nl

Weet je iemand anders buiten Sovicos die ook wel interesse heeft in deze flitsende variant van staand volleybal, dan kun je die altijd doorverwijzen naar Yvonne, larsyvon@live.nl

De Mobilitheek

Woon je in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg of Lansingerland en heb je een sporthulpmiddel nodig voor het sporten en/of bewegen, maar je weet nog niet goed welk hulpmiddel. Dan kan je vanaf nu terecht bij de Mobilitheek. Met een bewegingsagoog wordt besproken welke beweeg- en/of sportactiviteiten mogelijk zijn. Aansluitend worden hulpmiddelen getest en aangepast. Het sporthulpmiddel kan evt. worden geleend om thuis of bij het sporten uit te proberen.